Huh, näin rajuilta supertähdet olisivat näyttäneet tatuoituna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni tietää, että photoshop on uusi jumala – sillä voi muokata mistä tahansa kuvasta oikeastaan mitä tahansa. Julkkisten kuvat ovat usein ihmisten kiinnostuksen kohteena. Nyt eräs nainen omisti kokonaisen Instagram-tilin julkisuuden henkilöistä tekemilleen photoshoppauksille.

Indiangiver-nimellä palvelussa toimiva Cheyenne Randall on saanut aikaan taidoillaan kuvia, joissa hän on lisäillyt kuuluisuuksien iholle tatuointeja. Otosten joukossa ovat muun muassa tatuoitu Prince, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Patrick Swayze, John Lennon ja Bob Marley.

Monet ovat innostuneet photoshoppaamaan tähtiä yhteisiin kaverikuviin. Tästä on nähty useita esimerkkejä. Kerroimme äskettäin esimerkiksi erästä Patrick Thorendahl -nimisestä miehestä, joka laittoi itsensä hengailemaan kuvissaan muun muassa Jay-Z:n, Beyoncen ja Rihannan kanssa.