Weekend Festival tuo David Guettan Tallinnaan ensi kesänä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Weekend Festivalilla kahtena vuotena peräkkäin esiintynyt supertähti David Guetta saapuu ensi kesänä Tallinnaan. Perjantaina 13. kesäkuuta nähdään tähden ainoa yksittäinen suurkonsertti Pohjois-Euroopassa ensi kesänä. Tapahtumaan odotetaan paljon osallistujia myös Suomesta.

Konsertti järjestetään Tallinnan Laululavalla jossa on aikaisemmin järjestetty muun muassa Madonna ja Robbie Williamsin megakonsertit. Promoottori Hardi Loogin mukaan Laululava sopii kapasiteetiltaan ja puitteiltaan erityisen hyvin Guettan kaltaiselle tähdelle, sillä lavarakennelma tarvitsee paljon tilaa.

David Guetta on maailman tunnetuin elektronisen musiikin nimi, ja hänen kappaleensa ovat olleet jatkuvassa radiosoittossa vuonna 2009 julkaistun One Love -läpimurtoalbumin jälkeen. Guetta on työskennellyt kymmenien huippuartistien ja tuottajien kanssa ja viime vuonna hänen tuotantoaan kuultiin esimerkiksi Lady Gagan Fashion! -kappaleella sekä Britney Spearsin albumilla.