Miestä luultiin kuolleeksi: Heräsi ruumispussissa!

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joskus lääkärit eivät huomaa ihmisen pulssia, ja he saattavat julistaa kuolleeksi täysin elävän ihmisen. Näin kävi Missisippin Lexingtonissa Walter Williamsille, jota luultiin kuolleeksi. Sairaalahenkilökunnan luulo ei kuitenkaan ollut tiedon väärti, kun mies alkoi potkiskella ruumispussin sisällä.

78-vuotias mies oli kuljetettu ruumishuoneelle, missä työntekijät aikoivat valmistella miehen balsamoitavaksi. Kaiken onneksi Williamsin liikehdintä herätti heidän huomionsa ja tämä pääsi takaisin sairaalaan. Perhe on ikionnellinen voidessaan pitää vielä vanhuksen luonaan.

– Ei ollut vielä isäni aika mennä. En tiedä, kuinka kauan hän on kanssamme, mutta hallelujah, kiitämme häntä juuri nyt, kommentoi tytär Martha Lewis isänsä ihmeellistä toipumista 16 WAPT -kanavan uutisille.