Stacy Keiblerin yllätyshäät – tältä hottis näytti bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Stacy Keibler tunnetaan urastaan näyttelijänä, mallina ja jopa entisenä vapaapainijana. Tähti seurusteli aikoinaan myös näyttelijä George Clooneyn kanssa. Nyt kaunotar on yllättänyt menemällä kaikessa hiljaisuudessa naimisiin teknologiayrittäjä Jared Pobren kanssa.

People-lehden saamien tietojen mukaan pariskunta avioitui intiimissä seremoniassa rannalla Meksikossa. Häitä juhlittiin siellä lauantaina. Oheisissa kuvissa Stacy nähdään rannalla jo ennen hääviikonloppua.

34-vuotias Stacy Keibler tuli alunperin tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmaa ja useita muita televisiosarjoja. Mallina Stacy Keibler on poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen “Viettelyksen joukkotuhoase”.