Mies aivasti pasuunaan kesken konsertin – hulvaton tapaus videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

On ammatteja ja tilanteita, joissa flunssa kannattaa hoidattaa kunnolla ennen kuin menee työpaikalle aivastelemaan. Tällainen tehtävä on esimerkiksi pasuunan soittajan pesti klassisessa orkesterissa. Nyt YouTube-videolle tallennettiin koominen hetki, jonka soittaja varmasti muistaa pitkään.

YouTube
YouTube

Kyseinen henkilö nimittäin rikkoo harmonisen sävelkulun aivastamalla kesken konsertin kovaäänisesti pasuunaansa. Ääni kuuluu videolla selvästi, mutta lähinnä keski-ikäisistä ja eläkeläisistä koostuva yleisö ei näytä reagoivan sen kummemmin aivastukseen.

Aivastukset ovat päässeet uutisotsikoihin aiemminkin. Kerroimme taannoin YouTube-videosta, jossa karhunpentu sai hurjan aivastuskohtauksen. Pari vuotta sitten nettihitiksi nousi myös video, jossa norsunpoikanen säikähti omaa aivastustaan.