Supersankarit kohtaavat – Kapteeni Amerikka ja Batman ottavat yhteen tosielämässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet yllättyivät viime vuonna paljastuessa, että Man of Steel -elokuvan jatko-osassa Teräsmies tulee ottamaan mittaa toisesta supersankarista, Batmanista. Useammille tuli kuitenkin järkytyksenä se, että Batmanin roolissa tullaan näkemään Ben Affleck.

Supersankarien välinen mittelöinti ei kuitenkaan tule rajoittumaan ainoastaan valkokankaalle. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Marvel Studios -yhtiö on paljastanut tulevan Kapteeni Amerikka 3 -elokuvan saavan ensi-iltansa 6. toukokuuta 2016. Kyseessä on sama päivämäärä, jolloin kilpailevan DC Comics -yhtiön Man of Steel -elokuvan jatko-osa saapuu elokuvateattereihin. Luvassa on siis supersankarien yhteenotto tosielämässä.

Ennen Kapteeni Amerikka 3 -elokuvaa supersankari tulee seikkailemaan valkokankaalla 26. maaliskuuta Suomen ensi-iltansa saavassa Captain America: The Return of the First Avenger 3D -elokuvassa. Vuonna 2015 elokuvateattereihin saapuu puolestaan Avengers: Age of Ultron, jossa Captain American lisäksi seikkailevat jälleen Thor, Hulk ja Iron Man.