Nainen kuivasi sukkiaan Subwayn uunissa – julkaisi kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Subway-pikaruokaketjun työntekijät ovat päässeet ajoittain huomion keskipisteeksi maailmalla. Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa amerikkalainen ravintolan työntekijä lepuutti peninstään uuniin menevän patongin päällä. Sama mies oli pakastanut työpaikalla myös virtsaansa.

Instagram, Alicia Sykes
Instagram, Alicia Sykes

Nyt eräs brittiläinen Subway-työntekijä on jäänyt kiinni tekosista, jotka ovat lähes yhtä ällöttäviä kuin edellä mainitut amerikkalaisjekut. Worcesterilainen Alice Sykes julkaisi Instagram-sivustolla otoksen märistä ja haisevista sukistaan, jotka olivat kuivumassa ravintolan leipäuunissa.

Otoksen näki Daily Mail -lehden mukaan myös paikallinen asiakas Jessica Hinton, ja valitti siitä ruokapaikkaan. Hänelle tarjottiin hyvityksenä voileipäkuponkeja, mutta nainen ei ollut siihen tyytyväinen. Valittaja meni paikan päälle kuullakseen Sykesiltä anteeksipyynnön paikan päällä.

Hän sai sen, minkä lisäksi Hintonille tarjottiin kahta ilmaista leipää ja työtä sunnuntaivuorossa. Asiakas ei kuitenkaan aio enää koskaan astua jalallaan kyseiseen Subway-paikkaan asiakkaana kuin työntekijänäkään. Sykes lähestyi myös Hintonia Facebook-viesteillä, joita nainen piti ahdisteluna. Sukkanainen on edelleen töissä Subwayssa.