Mies tekeytyy eri hahmoiksi nerokkailla tavoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet sarjakuvien ja fantasiaelokuvien fanit haluavat ajoittain pukeutua lempihahmoikseen esimerkiksi cosplay-tapahtumiin. Asuihin saa helposti käytettyä rahaa satoja euroja, jos niiden kanssa lähtee hifistelemään. Kuitenkin halvallakin voi päästä, jos käyttää mielikuvitustaan.

Facebook
Facebook

Nyt eräs mies on tehnyt hullunhalvoista cosplay-asuista taidetta. Thaimaalainen Anucha ”Cha” Saengchart on luonut monia legendaarisia naamiaisasuja käyttämättä niihin juurikaan rahaa. Nuorukaisen kekseliäisyys on omaa luokkaansa.

Hän on julkaissut Low Cost Cosplay -sivustolla Facebookissa mahtavia kuvia puvuistaan. Mies on esittänyt esimerkiksi Lumikin pahaa kuningatarta, X-Men-elokuvien Kyklooppia, Frozen-elokuvan lumikuningatar Elsaa, Vapaudenpatsasta, Batmania ja Star Trekin Spock-hahmoa.