Robin ja Isac Elliot yhteiskonsertissa Seinäjoella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina 26. kesäkuuta Seinäjoen Törnävänsaaren festivaalialueen valtaavat nuoret kotimaiset supertähdet, kun Robin ja Isac Elliot nähdään yhteiskonsertissa. Konsertti järjestetään päivää ennen Provinssirockin alkamisa.

– Törnävänsaari tarjoaa uskomattoman hienot puitteet konsertin järjestämiseen. Aluetta on kunnostettu ja nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kaksi Suomen valovoimaisinta nuorta artistia festivaalitason teknisellä toteutuksella, sanoo promoottori Juha Koivisto.

Vuonna 2012 nuori 14-vuotias Robin Packalen julkaisi Frontside Ollie -debyyttisinglen ja räjäytti potin YouTube-katsojamäärillään. Muutamassa vuodessa Robinista on tullut Suomen suosituin teiniartisti, joka rikkoo yhä ennätyksiä. Robinin kolmea albumia ja kahta DVD:tä on myyty yhteensä yli 370.000 kappaletta. Robinin musiikkiura alkoi vuonna 2008 voitolla StaraSkaba-laulukilpailusta ja jatkui esiintymisellä Itä-Euroopan suurimmassa New Wave-laulukilpailussa, jota seurasi noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa.

Reilu vuosi sitten Isac Elliot oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Isacin musiikillinen ura alkoi Cantores Minores -poikakuorosta ja jatkui Svenska Teaternin musikaaleissa sekä Ella ja Kaverit -elokuvassa. Levytyssopimuksen myötä Isac pääsi äänittämään Wake Up World -debyyttialbumiaan ja avaussinkku New Way Home nosti nuoren Isacin koko Suomen tietoisuuteen ja pian hän nousi jo kansainvälisille areenoille.