Grumpy Cat sai haastajan – tätä kissaa ei paljon naurata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi internetin suosituimmista eläinjulkkiksista on varmasti Grumpy Cat. Miljoonien fanien rakastaman katin omistaja Tabatha Bundesen on onnistunut tekemään lemmikillään menestynyttä bisnestä. Grumpy Cat, oikealta nimeltään Tardar Sauce, on jopa tehnyt esiintymisiä erilaisissa tapahtumissa.

Julkaisu käyttäjältä Chloe Luella.

Tardar Sauce ei kuitenkaan ole ainoa valokuvauksellinen kissalajin edustaja, jonka kasvoilta paistaa ainainen tympiintyminen ympäröivää maailmaa kohtaan. Yksi internet-tähden haastajista on Chloe Luella -niminen harmaaturkkinen kissa. Tälläkään kissalla hymy ei ole todellakaan herkässä.

Chloella on oma Facebook-sivunsa, jolle omistaja on kerännyt runsaasti kuvamateriaalia ikuisesti kyllästyneen kissan arjesta. Otoksissa Chloe nähdään luomassa tympiintyneitä ja jopa tuomitsevia katseita erilaisissa tilanteissa. Kuten sivulla todetaan, Chloen mielestä kaikki on maailmassa pahinta.

Julkaisu käyttäjältä Chloe Luella.

Julkaisu käyttäjältä Chloe Luella.