Jalkapallofanilta näyttävä tempaus – idolin kasvot takaraivoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasiliassa on parhaillaan käynnissä jalkapallon MM-kisat, joita seurataan innolla myös monissa suomalaisissa kotikatsomoissa. Iso-Britannian maajoukkueessa on mukana muun muassa Liverpoolissa pelaava tähtipelaaja Steven Gerrard.

Splash
Splash

Nyt eräs brittiläinen futisfani on mennyt varsin pitkälle osoittaessaan olevansa todellinen Steven Gerrard -fani. Splash News -uutistoimiston mukaan 44-vuotias taksikuski Kai Ward päätti hankkia tähtipelaajan kasvot omaan takaraivoonsa. Hän pyysi hiusmuotoilija Daren Terryä luomaan hänen päänsä takaosaan kampauksen, joka osoittaisi kunniaa Steven Gerrardia kohtaan. Lopputulos on näkynä vähintäänkin erikoinen.

– Minulla on Steven Gerrard takaraivossani. Sillä osoitan luottamusta siihen, että voimme voittaa seuraavan matsimme Uruguayta vastaan torstaina, Kai Ward kuvailee.

– Jotkut ovat katsoneet minua vähän oudosti mutta jos voin toimia onnenkaluna joukkueelle, tämä on kaiken sen arvoista, mies jatkaa.