Synttäreille järkyttävä käänne – karhu putosi kattoikkunasta olohuoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista on viime aikoina julkaistu runsaasti videoita, joissa karhut ovat tulleet turhan lähelle ihmisasutusta ja jopa urheiluotteluihin. Nyt uutistoimisto Reuters on kertonut karhusta, joka oli päässyt kiipeämään omakotitalon katolle, ja putosi yllättäen keskelle pikkupojan synttärijuhlia.

Juhlat olivat täydessä käynnissä, kun nälkäinen arviolta 300-kiloinen karhu osui sattumalta kattoikkunan kohdalle. Ikkuna ei kestänyt karhun painoa, joten eläin rämähti kattoikkunasta läpi suoraan asunnon olohuoneeseen keskelle juhlia. Synttärisankari perheineen ja vieraat pakenivat yllättävää kuokkavierasta toiseen huoneeseen.

Ihmisten paettua karhu jäi olohuoneeseen yksin, jolloin se söi tarjolla olleet muffinssit. Ihmiset saivat avattua olohuoneesta ulos johtavan oven ja houkuteltua karhun huutamalla ulos asunnosta. Paikalle hälytetyt poliisit ampuivat tungettelevan karhun, koska se aiheutti ihmisille hengenvaaran.