David Guetta perheenisänä Ibizan uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin elektronisen musiikin artisti David Guetta päätti äskettäin Ruisrockin avajaispäivän bileet Turun Ruissalossa. 1990-luvun puolivälissä DJ-toiminnan aloittanut ranskalaisartisti on tällä hetkellä maailman suosituin elektronisen musiikin tähti.

Ranskalainen DJ-tähti asuu nykyään Ibizalla, jossa hän on nyt ehtinyt myös uimarannalle yhdessä perheensä kanssa. Paparazzit kuvasivat Guettan harvinaisiin otoksiin perheenisänä, joka kaitsi lapsikatrastaan.

Yli 20 miljoonaa albumia ja singleä maailmanlaajuisesti myynyt David Guetta tunnetaan myös lukuisista yhteistöistään maailman suosituimpien artistien ja tuottajien kanssa. Maailman parhaaksi DJ-artistiksi äänestetyllä Guettalla on yli 50 miljoonaa tykkääjää Facebookissa ja hän on Spotifyn seuratuin artisti.