Blogin hämmentävä missio – lisää Batmanin elokuviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1939 luotu supersankari Batman, eli Lepakkomies, on seikkaillut valkokankaalla ainakin kahdeksassa elokuvassa. Jatkoa seuraa vuonna 2016 kun Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa.

Itsbetterwithbatman.tumblr.com
Itsbetterwithbatman.tumblr.com

Omien elokuviensa lisäksi Batman on ollut mukana muun muassa tänä vuonna ilmestyneessä The Lego Movie -elokuvassa. Hollywood siis ilmeisesti uskoo, että elokuva kuin elokuva on parempi, mikäli Batman on siinä mukana. Samaan ajatukseen pohjautuu It’s Better With Batman -blogi.

Blogissa Yön Ritari on photoshopattu elokuvien kohtauksiin ja julisteisiin, joihin Lepakkomies ei yleensä liity millään tavalla. Batman-käsittelyn saavat lukuisia eri lajityyppejä edustavat elokuvat, kuten American Beauty, Leijonakuningas, Full Metal Jacket ja The Hangover.