Lily Allenin esiintymisasu petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Turun Ruissalossa järjestetyn Ruisrockin festivaalilavalla esiintynyt poppari Lily Allen on yhdistänyt äitiyden ja laulajauransa ansioikkaasti. Hänellä on aviomiehensä Sam Cooperin kanssa kaksi tytärtä, kaksivuotias Ethel ja vuoden ikäinen Marnie Rose.

Nyt Lily on ehtinyt Suomesta jo Australian Sydneyyn saakka, ja siellä hän esiintyi eilen The Hordern Pavilionissa. Lily on kertonut esiintyvänsä nykyisin paljon siveellisemmin kuin aiemmin, ettei hänen lapsilleen jäisi verkkoon ronskeja kuvia. Nyt Allen on kuitenkin jälleen vilautellut julkisesti, kun hänen esiintymisasunsa alta paljastui hänen rintansa.

Lily Allen kertoi äskettäin BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa, että hänen perheensä kodissa ei ole internetiä, koska hän haluaa kahden tyttärensä elävän tietämättömänä nettikirjoituksista ja siitä, mitä heistä ja vanhemmistaan puhutaan internetissä.

Poptähti Lily Allen tunnetaan suorasukaisena neitokaisena, joka ei turhia kumartele tai haihattele. Äskettäin nainen kertoi pettyneensä 2000-luvun popkulttuuriin, joka on hänen mukaansa täynnä Botox-kyllästettyjä idiootteja. 28-vuotias englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta.