Mies leikki kummitusta hautausmaalla – tuomittiin sakkoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hautausmailla on tapana vaalia rauhallista ja korrektia käyttäytymistä. Ihmisten viimeisillä leposijoilla on yleensä aina hiljainen ilmapiiri, eikä siellä suosita kovia ääniä tai lemmikkieläimiä. Brittiläinen Anthony Stallard oli kuitenkin ollut eri mieltä.

Poliisi oli pidättänyt 24-vuotiaan Stallardin epäsopivasta käytöksestä hautausmaalla. Mies oli pelannut lähellä jalkapalloa, kun hän oli nähnyt sukulaistensa haudoille saapuneita ihmisiä. Stallard oli aloittanut kummituksen matkimisen ja tehnyt ulvovia ääniä samalla kun levitteli käsiään ilmassa.

Hautausmaalla olleet ihmiset mielsivät miehen kummittelun epäkunnioittavaksi ja loukkaavaksi. Asiaa selvitettiin myöhemmin oikeudessa ja miehen aiemmat rikkeet vaikuttivat tuomioon. Hän sai 44 euron sakot, ja joutui korvaamaan hautausmaalla olleille ihmisille 25 euroa kärsimyksistä ja 25 euroa oikeudenkäyntikuluja, Mirror-lehti uutisoi.