Samantha Hoopes on uusi Sports Illustrated -bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta kotoisin oleva mallikaunotar Samantha Hoopes tunnetaan parhaiten Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotisjuhlanumerossa poseeraamisesta. Kesäkuussa vaaleaverikkö esiintyi puolestaan Maxim-miestenlehden sivuilla.

Nyt Samantha Hoopes on kuvattu valmistautumassa Cristal Beer -olutmainoksen kuvauksiin Kalifornian Santa Monicassa. Mallikaunotar keräsi erityisesti miespuolisten paikallaolijoiden katseita kuljeskellessaan rannalla keltaisissa bikineissä.

23-vuotias Samantha Hoopes valittiin Maxim-lehdessä vuoden 2014 18. kuumimmaksi naiseksi. Mallintöiden lisäksi Elite LA:n ja Select Model Management Londonin listoilla oleva neitokainen on opiskellut liiketaloutta ja kinesiologiaa Penn Staten yliopistossa.