Tässä se on! Uusi Batmobile kaikessa komeudessaan

Autot · Tim Isokivi

Man of Steel -elokuvan jatko-osassa Teräsmies ottaa yhteen toisen supersankarin, Batmanin kanssa. Kesällä julkaistussa kuvassa saatiin esimakua siitä, miltä Ben Affleck näyttää elokuvassa Batmanin viitta päällään. Nyt päästään vuorostaan vilkaisemaan, minkälaisella kiesillä Lepakkomies kaahailee uudessa elokuvassa.

Amacro13-mimisen Instagram-käyttäjän jakamat kuvat tarjoavat tähän mennessä parhaat näkymät Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan Batmobile-autosta, sillä aikaisemmassa julkisuuteen päätyneessä otoksessa ajoneuvo oli peitetty kankaalla. Kuvien perusteella uusi auto vaikuttaa Christopher Nolanin Yön Ritari -trilogian tankkimaisen kulkuneuvon ja Tim Burtonin Batman-elokuvien tyyllitellyn urheiluauton välimuodolta. Vielä yksi julkisuuteen vuotanut kuva autosta on nähtävillä Gizmondo-sivustolla.

Supersankarifanit joutuvat vielä odottamaan itse elokuvaa parin vuoden ajan. Zack Snyderin ohjaama Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa 6. toukokuuta 2016. Sen pääosissa nähdään Ben Affleck Batmanina, Henry Cavill Teräsmiehenä, Gal Gadot Ihmenaisena ja Jesse Eisenberg Teräsmiehen vastustajana, Lex Luthorina.