Staran lukijakilpailu: Lennä Rovaniemelle Monsterimies-elokuvan ensi-iltajuhliin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara ja VLMedia järjestävät Staran lukijoille ennennäkemättömän lukijakilpailun, jossa voittaja lentää yhdessä ystävänsä kanssa kutsuvieraana Helsingistä Rovaniemelle Monsterimies-elokuvan ensi-iltajuhliin ja tapaamaan elokuvan tähtiä.

Palkintomatkaan sisältyvät lennot Helsingistä Rovaniemelle ja takaisin, päivällinen, hotellimajoitus, Monsterimies-elokuvan ensi-ilta sekä tietenkin myös jatkobileet. Lähtö Helsinki-Vantaalta 25.9.2014 kello 13.20 ja paluu seuraavana päivänä kello 15.10.

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen kilpailut@stara.fi otsikolla ”Monsterimies” ja lisäämällä mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta. Vastauksia ei tallenneta eikä käytetä minkäänlaisiin markkinointitoimiin.