Mitkä muodot! Marilyn Monroen ensimmäinen mallikuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Marilyn Monroe on noussut vielä vuosikymmeniä kuolemansa jälkeenkin kohuotsikoihin. Taannoin Marilynin väitettiin esiintyneen aikoinaan seksifilmillä John F. Kennedyn ja Robert F. Kennedyn kanssa. Nyt Marilynin ensimmäinen mallikuva on myyty huutokaupassa.

Splash
Splash

20-vuotiaana valokuvamallina poseerannut Marilyn Monroe oli tuolloin vielä autuaan tietämätön siitä, että hänestä tulisi pian koko maailman tuntema ja seuraama seurapiirikaunotar. Kuva ikuistettiin Piukat paikat -elokuvan ensimmäiseksi mainoskuvaksi vuonna 1946. Nyt se myytiin keräilijälle noin 5.500 eurolla.

Seksivideollaan Marilyn Monroe, eli Norma Jean, nähdään väitteiden harrastamassa ryhmäseksiä sekä John F. Kennedyn että Robert F. Kennedyn kanssa. New York Daily Newsin mukaan video kuuluu intohimoisen keräilijä Williamin Castleberryn yksityiskokoelmiin. Sen myymisellä oli tarkoitus kuitata miehen velkoja. Castleberry on pitänyt videon salassa kunnioittaakseen Monroen entistä miestä, Yankee-legenda Joe DiMaggiota.