Isac Elliot julkaisee uuden levyn – taustalla huipputuottajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Isac Elliot valmistautuu Follow Me -kakkosalbuminsa julkaisuun. Levy julkaistaan perjantaina 7. marraskuuta. Isac on esiintymisten lomassa viettänyt aikaansa eri studioissa Helsingissä, Lontoossa, Tukholmassa ja Los Angelesissa. Levyn tuotannosta vastaavat raskaan sarjan ammattilaiset kuten RedOne, Rami Yacoub, MoZella ja iSHi.

RedOne on työskennellyt Lady Gagan, Nicki Minajin, Jennifer Lopezin ja Mariah Careyn kanssa. Hän sävelsi ja tuotti tiimeineen Isacin edellisen Baby I -singlen. Rami Yacoub puolestaan on säveltänyt ja tuottanut Max Martinin kanssa Britney Spearsin läpimurtohitit Baby One More Time ja Oops I Did It Again. MoZellan nimi puolestaan löytyy Miley Cyrusin Wrecking Ball -hitin takaa. Tinie Tempahin luottotuottaja iSHi vastaa Isacin uuden Tired Of Missing You -singlen sävellyksestä ja tuotannosta. Kappale julkaistaan 10. lokakuuta.

Albumin julkaisun jälkeen Isacin Save A Girl Tour –kiertue käynnistyy Helsingin The Circuksesta 23. marraskuuta. Suomen lisäksi kiertue kattaa muut pohjoismaat sekä Viron. Kiertueen lisäksi Isac on kutsuttu esiintymään Teen Hoot-konsertteihin Antwerpeniin ja Amsterdamiin 25. ja 26. lokakuuta.

Save A Girl-kiertue:

23.11 Helsinki, The Circus26.11. Tallinna, Viro27.11. Tampere, Pakkahuone28.11. Kuopio, Pohjantien koulu29.11. Oulu, Superpark30.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo5.12. Malmö, Kulturbolaget6.12. Tukholma, Fryshuset – Arenan7.12. Göteborg, Trädgår’n12.12. Stavanger, DnB Arena13.12. Oslo, Oslo Spektrum14.12. Bergen, Grieghallen