Perhe järkyttyi – tekstiviesti kuolleelta isoäidiltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lesley Emerson -niminen nainen oli eläessään innokas tekstiviestien lähettelijä. Kun isoäidin arvoasemassa ollut nainen kuoli vuonna 2011suolistosyöpään, päätti perhe panna naiselle kännykän hauta-arkkuun mukaan.

Suvulla on siitä lähtien ollut tapa lähetellä isoäidille tekstiviestejä ”taivaaseen” ikävän keskellä ja merkkipäivinä. Lesleyn lapsenlapsi Sheri koki eräänä päivänä karmaisevan järkytyksen, kun yllättäen isoäidin numerosta vastattiin hänen lähettämäänsä viestiin. Viestissä luki, että hän pitää huolta Sheristä ja kaikki kääntyy parhain päin. Sheri hätääntyi ja kysyi, kuka viestin lähetti. Pian Lesleyn veli soitti numeroon.

Daily Mailin mukaan selvisi, että isoäidin numero oli annettu eteenpäin uudelle omistajalle. Operaattorin kanssa oli kuitenkin aiemmin sovittu, että numero jäädytetään ikuisiksi ajoiksi isoäidin muistoa kunnioittaen. Puhelinyhtiö selvittää parhaillaan erehdyksen syytä, eikä isoäiti ole kummitellut rajan takaa.