Isänpäivän unelmalahja Batman-fanille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Batmanilla on viitta, rintapanssari, tumma päähine ja möreä ääni. DC Comicsin luoma hahmo on jatkanut voittokulkuaan yhtenä maailman suosituimpana supersankarina siitäkin huolimatta, että tuoreimman elokuvan näyttelijävalinnat eivät ole miellyttäneet kaikkia.

Geek Alerts
Geek Alerts

Batmanilla on myös huima määrä erilaisia ajoneuvoja ja erikoisaseita. Batmanin ikioma ajoneuvo Batmobile on innoittanut monia tuunaamaan autoistaan supersankariajoneuvon näköisiä kulkupelejä. Kaikilla ei tähän kuitenkaan ole varaa, mutta Hot Topic -vaateketju on hoksannut edullisemman keinon.

Nyt kaikki Batman-fanit pääset sipsuttelemaan tossuissa, jotka ovat kuin Batmobilen pehmeät pienoismallit. Tossut ovat identtiset kopiot Lepakkomiehen tähdittämästä elokuvasta vuodelta 1989. Vaikka miehet eivät yleensä pidä pehmeistä paketeista, saattaisivat tällaiset jalkineet olla enemmän kuin heidän mieleen esimerkiksi isänpäivänä.