Krapulainen tilasi pizzan – sai lopulta täydellistä palvelua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet nauttivat mielellään krapulassa rasvaisia herkkuja, ja yksi suosituimmista laiskojen sunnuntaiden ruokalajeista on tietenkin pizza. Aina voimat eivät kuitenkaan riitä pizzaravintolaan asti kävelemiseen.

Joskus jopa ulko-oven avaaminen pizzakuskille voi tuntua raskaalta urakalta. Nyt amerikkalaismies väittää saaneensa täyden kympin palvelua tilattuaan pizzaa Domino’s-ravintolasta.

Imgurissa jaetussa kuvassa krapulainen mies pyysi ravintolalta pizzakuskia toimittamaan ruoan suoraan sänkyynsä, ja ilmoitti jättäneensä kotiovensa auki tätä varten. Kuvan perusteella pyyntöön vastattiin, ja mies sai kuin saikin herkut suoraan sänkyynsä toimitettuna.

– Olen alusvaatteissani katsomassa James Bondia. Älä säikähdä. Kiittäen Dave, ohjeissa luki.