Subwayn dieetti ei toiminut – mies kosti ryöstämällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaruokaloiden rinnalle on avattu terveellisimpiä vaihtoehtoja tarjoavia ravintoloita ja kioskeja. Mikäli ihminen ei ole kykeneväinen valmistamaan terveellistä kotiruokaa itse, voi hän poiketa salaattibaariin tai puurokahvilaan apetta nauttimaan.

Voileipäravintola Subway mainostaa itseään terveellisempänä vaihtoehtona. Todellisuudessa vaalea leipä ja tuhdit kastikkeet eivät vähennä hiilihydraatteja ja kalorimääriä tarpeeksi, mikäli mielii aidosti ravitsevamman ruokavalion kannattajaksi. Tämän sai huomata myös Yhdysvaltojen Alabamassa asuva Zachary Raphael Torrance.

Metro-lehti kertoo, että mies oli ilmeisesti yrittänyt laihduttaa syömällä pelkästään Subway-ravintolan ruokaa. Valitettavasti dieetti ei ollut purrut ja hän halusi korvauksen näkemästään vaivasta. Hän päätti tehdä ravintoloihin asellisia ryöstöjä. Torrance ehti hakemaan oman käden oikeutta neljästä Subwayn ravintolasta ennen kiinni jäämistään. Nyt mies joutuu tyytymään vankilaruokaan, ellei joku maksa hänen 250.000 dollarin takuitaan.