Ruumisarkkufirma teki tyttökalenterin – estottomia poseerauksia arkkujen päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruumisarkkuja pidetään perinteisesti ihmisten viimeisinä leposijoina. Puola on erittäin katolilainen maa, eikä siellä katsota hyvällä uskonasioiden kanssa leikkiviä. ZPD Lindnerin hautausalan yritys ei kuitenkaan välitä siitä, sillä arkkukauppias on laajentanut bisnestään aikuisviihteen puolelle.

Sen lisäksi, että yritys valmistaa ja myy ruumisarkkuja, ovat he kunnostautuneet tyttökalentereiden tehtailemisessa. Koska kalenterit liittyvät yhtiön markkinointiin, poseeraavat vähäpukeiset naiset tietysti ruumisarkkujen kanssa. Kritiikistä huolimatta tosiasia on se, että seksi myy, ja yritys on porskuttanut menestyksekkäästi puolalaisessa hautausbisneksessä.

Kerroimme taannoin moottoripyörävarusteita myyneestä nettikaupasta, joka lisäsi jokaisen myyntiartikkelin tuotekuvaan alastoman naisen. Pienen yrityksen myynti ja suosio kasvoi muutamien päivien aikana. Sama ilmiö toistuu myös viihdeteollisuudessa, jossa saavutetaan mainetta ja kunniaa paljaan pinnan avulla.