Subin hittisarjan mystinen tähti menehtyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory, lukeutuu tämän hetken suosituimpien tilannekomediasarjojen joukkoon. Kämppiksinä asuvien fyysikoiden elämän ympärillä pyörivä sarja on voittanut lukuisia palkintoja. Sarjan kahdeksas kausi alkoi Yhdysvalloissa syyskuussa.

Nyt Rillit huurussa on menettänyt traagisesti yhden näyttelijöistään. Sarjassa Simon Helbergin esittämän Howard Wolowitzin äitiä näytellyt Carol Ann Susi kuoli 11. marraskuuta syöpään. Hän oli menehtyessään 62-vuotias.

Carol Ann Susin rooli oli sarjassa siinä mielessä erikoinen, että hän ei näyttäytynyt ikinä kameran edessä. Susin roolihahmoaan ei koskaan nähty sarjassa, vaan katsojat kuulivat ainoastaan hänen äänensä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten näyttelijättären poismeno tulee vaikuttamaan sarjan tuotantoon.

Rillit Huurussa on Yhdysvalloissa tämän hetken suurimmat katsojaluvut keräävä komediasarja. Sen jatkuminen tarkoittaa sitä, että sarjasta tulee yhteensä vähintään kymmenen tuotantokauden kestoinen. CBS-kanavan puheenjohtajan mukaan yhtiö työskentelee mielellään sarjan näyttelijäkaartin ja sen taustalla olevien Chuck Lorren ja Steve Molaron kanssa.