Parturi leikkaa hiukset tulen liekillä – tätä ei moni uskalla kokeilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs parturi-kampaaja on nyt keksinyt erikoisen tavan lyhentää asiakkaidensa hiuksia, sillä mies käyttää välineenään liekkiä. Hauskassa nettivideossa parturi demonstroi kuinka hiusten lyhennys tapahtuu, ja vastoin odotuksia parturi tekee yllättävän siistä jälkeä.

YouTube
YouTube

Parturi-kampaaja on varmasti testaillut uutta tekniikkaansa varovaisesti, sillä pienikin harhaliike voisi johtaa siihen, että asiakkaan hiukset syttyvät tuleen. Todennäköisesti hiusten peseminen on tärkeä seikka, sillä voisi luulla, että hiusten tulenarat muotoilutuotteet voisivat saada pään roihahtamaan liekkeihin.

Ihokarvojen poistaminen tulella ei ole mikään uusi keksintö, mutta tulentekovälineitä ei usein nähdä partureiden käytössä. Hiusmallien leikkaaminen vaatii yleensä tarkkuutta, joten on vaikea kuvitella että pienellä liekillä saisi aikaan yhtä tarkkaa lopputulosta kuin saksilla. Siitä huolimatta parturin taidonnäyte on hauskaa katsottavaa. Uskaltautuisitko itse tämän parturin käsiteltäväksi?