Pojan tuhkat ripolteltu jo yli 100 maahan – Facebookin avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias CJ Twomey menehtyi 14. huhtikuuta 2010, mutta on sen jälkeen matkustellut ympäri maailmaa. Hän on käynyt avaruudessa, Etelänavalla, Afrikassa ja matka sen kun jatkuu. CJ:n äiti Hallie on nimittäin perustanut Facebookiin Scattering CJ -nimisen sivuston, jolla on jo reippaasti yli 20.000 seuraajaa.

Sivuston ideana on, että hänen edesmenneen poikansa tuhkat levitetään ympäri maapalloa. Hallie ajatteli, että hänen poikansa tuhkat tulevat aina olemaan uurnassa heidän kodissaan. Se ei ollut Hallien mielestä oikein, koska CJ rakasti matkustamista. Niinpä hän päätti tehdä asialle jotain ja perusti poikansa muistolle Facebook-sivuston, jonka perusajatuksena on saada ripoteltua CJ:n tuhkat mahdollisimman laajasti ympäri maailmaa.

Hallie on lähettänyt kaikille apua tarjoaville ihmisille poikansa kuvan, pienen pussillisen tämän tuhkaa sekä saatesanat, ”Kertokaa CJ:lle, että rakastan häntä”. BBC News kertoo, että tähän mennessä Hallie on lähettänyt jo yli 9.000 pakettia ja vastaanottanut upeita kuvia paikoista, jonne tuhkat ovat päätyneet ripoteltavaksi.