Myrsky riehuu Suomenlahdella: Tältä Tallinkin tax freessa näyttää juuri nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen rannikkoalueita erityisesti eteläisessä Suomessa moukaroi parhaillaan ensimmäinen talvimyrsky. Laivat kulkevat Suomenlahdella kuitenkin myrskystä huolimatta, joten laivoilla on jouduttu varautumaan poikkeukselliseen merenkäyntiin monin tavoin.

Kim Wallenius, Facebook
Kim Wallenius, Facebook

Tallinnan ja Helsingin väliä liikennöivältä Tallink M/S Superstarilta juuri saatujen kuvien perustella laivan tax freessa on keksitty nerokas toimenpide pitää kosmetiikkatuotteet hyllyissä kovassa merenkäynnissä. Hyllyjen eteen on nimittäin vedetty muovikelmua, jonka läpi tuotteet näkyvät ja jonka välistä tuotteet saa nostettua myös hyllystä ostoskoriin.

Leppoisa shoppailu ei tosin ole tässä tilanteessa kovin monella ihan ensimmäisenä mielessä. Esimerkiksi laivan kannelle ei matkustajilla ole laivalta saatujen raporttien mukaan mitään asiaa. Lisäksi myös esimerkiksi hissit on poistettu käytöstä merenkäynnin takia.

Kim Wallenius, Facebook
Kim Wallenius, Facebook
Kim Wallenius, Facebook
Kim Wallenius, Facebook
Kuva: Kim Wallenius
Kuva: Kim Wallenius
Kuva: Kim Wallenius
Kuva: Kim Wallenius

Tässä vielä juuri kuvattu video Suomenlahden tämänhetkisestä merenkäynnistä.