StaraTV: M/S Silja Symphony remontoitiin – tältä näyttää nykyisin

Matkailu StaraTV · Stara.fi

Suomalaisten ulkomaanmatkailu on taantumassa vähentynyt selvästi. Kaukomatkojen sijaan kotimaan matkailu ja lähialueet kiinnostavat yhä useampia. Tämä näkyy samalla myös risteilymatkustamisen suosiossa. Stara kävi tutustumassa miltä Tallinkin uusittu M/S Silja Symphony näyttää äskettäin valmistuneen remontin jälkeen.

Silja Symphony oli taannoin jonkin aikaa telakalla, kun sitä uusittiin matkustajien alati kasvavien vaatimusten mukaiseksi. Tällä kertaa ostoskatua, eli promenadia, uusittiin merkittävästi. Samalla remontoitiin kokonaisuudessaan myös esimerkiksi kylpyläosasto. Lasten maailma siirrettiin remontissa rauhallisempaan paikkaan ja uusittiin kokonaan. Nyt Lasten maailmassa on myös kahvila.