Raskaana oleva teiniäiti lapsineen rajussa onnettomuudessa – kuvat heti nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

MTV Finland-kanavan Teen Mom -realitysarjasta tunnettu Maci Bookout on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen. Raskaana olevan teiniäidin kyydissä oli kolarihetkellä hänen kuusivuotias poikansa Bentley.

Bookout on julkaissut Instagramissa kuvia romuttuneesta autostaan. Tähtönen kertoi, että lievistä loukkaantumisista huolimatta, hän selvisi poikansa kanssa kolarista säikähdyksellä. Daily Mail -lehden mukaan teiniäidin auto kierähti moottoritiellä kolme kertaa ympäri, ennen kuin se päätyi tien reunaan ja pysähtyi.

Realitytähti vakuutti, että onnettomuus ei ollut hänen syytään. Teiniäidillä on ollut huono tuuri, sillä vasta pari kuukautta sitten hänen ex-poikaystävänsä, joka on hänen lapsensa isä, joutui auto-oonettomuuteen Tenneseessä. Mies loukkaantui kolarissa ja toipuu siitä edelleen. Bookout on sosiaalisessa mediassa muistuttanut fanejaan turvavöiden käytöstä, sillä ilman vöitä hänen perheellään olisi ollut toisenlainen kohtalo.

Tis' the season!

A photo posted by (@macideshanebookout) on