Asiakkaat astelivat parturiin – poistuivat huikeat taideteokset päässään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilainen parturi Rob Ferrel veloittaa hiusten parturoinnista useita tuhansia dollareita. Siitä huolimatta asiakkaat jonottava kuukausia päästäkseen miehen käsittelyyn. Syy miehen valtavaan suosioon johtuu siitä, että Ferrel on yksinkertaisesti hämmästyttävän taitava työssään.

Miehen tavaramerkki on julkisuuden henkilöiden muotokuvien ajeleminen hiuksiin. Miehen leikkaamat ja ajelemat hiukset ovat kuin taideteoksia. Mies on julkaissut kuvia työnsä jäljistä Instagramissaan ja kuvat miehen parturoimista hiuksista saa kenet tahansa sanattomaksi.

Olemme aiemminkin kertoneet Rob Ferrelin uskomattoman hienoista parturointitöistä. Miehen maine on kiirinyt ympäri maailman ja miehestä on tullut vuodessa nettisensaatio. Valtavan suosion ansiosta miehen parturin penkissä on vieraillut useita julkisuuden henkilöitä.

Kuvien perusteella voisi kuvitella, että tämä mies toteuttaa asiakkaidensa toiveet viimeistä hiuskarvaa myöten. Ei varmasti ole olemassa kuvaa, jota mies ei osaisi parturoida asiakkaansa hiuksiin. Ei siis ole ihme, että Robilla on kysyntää ja hänen asiakkaansa maksavat parturoinnista tuhansia dollareita.

"JUICE" SOA The Juice we know! @theorossi #soa #juice #robtheoriginal #themajestic

Kuva, jonka Rob Ferrel (@robtheoriginal) julkaisi

#robtheoriginal #themajestic #barber #artist

Kuva, jonka Rob Ferrel (@robtheoriginal) julkaisi

The craft is REAL! #HairArt #robtheoriginal #themajestic

Kuva, jonka Rob Ferrel (@robtheoriginal) julkaisi

The Joker #robtheoriginal #themajestic #hairartist #thejoker #joker

Kuva, jonka Rob Ferrel (@robtheoriginal) julkaisi

ROSE #rose #girlhairdesign #robtheoriginal #themajestic #hairartist #barber

Kuva, jonka Rob Ferrel (@robtheoriginal) julkaisi

#robtheoriginal #themajestic #hairartist #barber #kimkardashian

Kuva, jonka Rob Ferrel (@robtheoriginal) julkaisi