Marianne Kallio kauneuskilpailuista: ”Kaunein ei välttämättä voita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Marianne Kallio on tullut tutuksi monista realityohjelmista, kuten Big Brother ja Viidakon tähtöset. Taannoin hän paljasti odottavansa esikoistaan. Nyt Marianne kirjoittaa BlogBookin blogissaan kauneuskilpailujen kulissien takaisesta elämästä, josta harva tietää.

Lue koko blogikirjoitus tästä.

Monet nuoret tytöt mieltävät kauneuskilpailut Mariannen mukaan unelmien prinsessamaailmaksi, jossa kaikki on satumaisen ihanaa. Totuus kulissien takana on kuitenkin jotain aivan muuta, ja karusta arjesta satumaailma on usein todella kaukana. Ankara treenaaminen ja ulkonäön avoin kritisointi kuuluvat osana kauneuskilpailuihin, mutta monille sellainen tulee yllätyksenä.

– Kaunein ei siis välttämättä voita, vaan sopivin kaikin puolin. Voitossa puhutaan muustakin pelkän olemuksen lisäksi. Kauneus ei siis riitä enää ja monille tytöille se on todella kova pala, Marianne Kallio kirjoittaa blogissaan.

– Nuorille alalle tulleille tytöille tämä voi olla todella kova prässi, mutta siihen on totuttava ja osattava jättää sellaiset omaan arvoonsa, Marianne jatkaa.