Parturin kampanja: ”Leikkauta tuhmalle lapselle nolo hiustyyli”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Atlantalainen parturi-kampaamo Rusty Fred on julkaissut Instagram-tilillään kuvia erilaisista hiustyyleistä, joita kampaamon työntekijät ovat asiakkaille taiteilleet. Kuvien joukossa on muutama kuva tyytymättömistä asiakkaista, jotka ovat kaikki lapsia.

Rusty Fred on nimittäin mainostanut noloja hiustyylejä huonokäytöksisille lapsille. Vanhemmat voivat tuoda huonosti käyttäytyvän villikkonsa parturiin ja lapsi saa opetuksen nolon hiustyylin muodossa. Nololla hiustyylillä voi oivalla tavalla muistuttaa lasta siitä, että toisia ei kiusata, vanhempien sääntöjä kunnioitetaan ja käytöstapoja noudatetaan.

Kuvien perusteella eräälle tuhmalle pojalle oli leikattu pälvikaljua muistuttava hiustyyli. Poika joutui todennäköisesti menemään kouluun vanhan miehen tukkatyylissä. Ilmeisesti parturin keino on toimiva, sillä kyseisen pojan noloa kampausta ei ole jouduttu tekemään uudelleen. Seuraavan kerran, kun poika tuli parturiin hän sai tyylikkään hiustyylin, ja se viestii siitä, että poika oli oppinut käyttäytymään kunnolla.