Heather Graham täytti 45 vuotta – bikineissä upea näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa näyttelijätär Heather Graham juhli 45-vuotissyntymäpäiviään Meksikon auringon alla. Hehkeä kaunotar pongattiin Tulumissa sijaitsevalta rannalta tunnistamattoman komistuksen seurassa. Pienissä bikineissä rannalla temmeltänyt Graham nautti rantalomastaan täysin rinnoin.

Tähtösen seuralaisella näytti myös olevan eritysen hauskaa neitokaisen seurassa. Heatherin timmi bikinkroppa erottui rannalla edukseen ja vaikutti siltä, kuin tähti ei olisi vanhentunut yhtään parissa kymmenessä vuodessa. Näyttelijättären seurassa viihtynyt mieskomistus on nähty kaunottaren seurassa aiemminkin.

Vegas Magazinen haastattelussa Graham kertoi, että hän on innokas deittailija ja voisi vielä harkita naimisiinmenoa, mikäli oikea ihminen löytyy. Rannalla toistensa seurassa viihtynyt pariskunta näytti silminnähden onnelliselta ja vaikuttaisi siltä, että kyseessä saattaisi olla vakavampikin romanssi.