Vaimo painosti muodonmuutokseen – luolamiehestä tuli upea komistus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen perheenäiti Kelly McCall oli pitkään haaveillut siitä, että hänen aviomiehensä Arron siistisi hänen karskean luolamiestyylinsä sivistyneemmän näköiseksi. Ystävänpäivälahjana vaimolleen mies päätti lopulta suostua televisio-ohjemaan, jossa hänelle tehtäisiin muodonmuutos.

41-vuotias CrossFit-kuntosaliyrittäjä Arron myönsi itsekin, että hän ei ollut pitkiin aikoihin panostanut ulkonäköönsä ja hänestä oli muuttunut todellinen luolamies. Good Morning America -ajankohtaisohjelma tuunasi ystänvänpäivän erikoisjakson kunniaksi Arronin uuteen uskoon. Kun miehen muodonmuutos paljastettiin ohjelmassa, eivät katsojat olleet uskoa silmiään.

Miehestä oli kuoriutunut uskomaton komistus. Ohjelmassa nähty herrasmies oli kerrassaan hurmaava näky. Ei olisi voinut uskoa, että vain muutama päivä sitten sama mies piiloutui takkuisen tukan ja pitkän parran taakse. Vaimo oli varmasti miehensä muodonmuutoksesta villinä, sillä aviomiehestä kuoriutui kuuma komistus. Voisi melkein luulla, että nainen sai itselleen uuden aviomiehen.