Näin upea Pippa Middleton on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin seurapiirikaunotar julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on ollut pääasiassa poissa parrasvaloista.

Nyt Pippa on kuitenkin bongattu pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän osallistui The Disability Snowsport UK Ball -tilaisuuteen Cumberland-hotellissa Lontoossa. Samalla kaunotar osoitti, että hän on edelleen tyylikäs kaunotar.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti takapuolestaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa.