Painonnostaja rikkoi ennätyksen – Arnold Schwarzenegger hurrasi vieressä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilu- tai liikuntaennätyksen rikkominen rankan harjoittelun jälkeen on epäilemättä upea tunne. Vielä mahtavampaa se on, mikäli kansainvälisesti tunnettu idoli hurraa vieressä. Näin kävi painonnostaja Eddie Hallille viime perjantaina.

Toimintatähti ja kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger järjestää vuosittain Arnold Classic -urheilutapahtumaa. Tällä kertaa Australiassa järjestettyyn tilaisuuteen osallistui myös Eddie Hall, joka rikkoi maastavedon maailmanennätyksen 462 kilon painolla.

Tapahtumasta jaetulla videolla näemme, kuinka itse Arnold Schwarzenegger on mukana yleisössä hurraamassa suoritukselle. Eddie Hall kommentoi itsekin tapausta Twitterissä.

– Se hetki kun rikot maastavedon maailmanennätyksen 462 kilogrammalla ja Schwarzenegger hurraa vieressä, Eddie twiittasi.