Bradley Cooperin exä viettelevissä kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suki Waterhouse on brittiläinen malli ja näyttelijä, joka tunnetaan mediassa omaa uraansa paremmin Hollywood-tähti Bradley Cooperin ex-tyttöystävänä. Kerroimme julkkisparin erosta eilen. Ikäeroa pian valkokankaalla Outolintu: Kapinallinen 3D -elokuvassa nähtävän Waterhousen ja Cooperin välillä on 17 vuotta.

@thomaswhiteside

Kuva, jonka sukiwaterhouse (@sukiwaterhouse) julkaisi

23-vuotias mallilupaus nähdään nyt GQ-miestenlehden tuoreen numeron sivuilla. Suki Waterhouse esittelee Instagram-tililläänkin jakamissaan viettelevissä kuvissa atleettista vartaloaan rannalla. Lontoossa syntynyt Suki Waterhouse aloitti mallinuransa 16-vuotiaana. Karatea ja kiipeilyä nuorena harrastanut brittineitokainen tullaan pian näkemään myös valkokankaalla Outolintu: Kapinallinen -elokuvassa.

@GQ #ThomasWhiteside

Kuva, jonka sukiwaterhouse (@sukiwaterhouse) julkaisi