Bella Thorne pokasi Pamela Andersonin pojan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalainen teinitähti Bella Thorne tunnetaan paitsi näyttelijänä myös laulajana ja mallina. Hän on tähdittänyt urallaan jo yli 20 elokuvaa ja televisiosarjaa sekä esiintynyt kymmenissä mainoksissa. Kaunotar tunnetaan parhaiten Disneyn tuottamasta televisiosarjasta Shake It Up!, jossa hän näyttelee tanssija CeCe Jonesia.

Kuuluisa kaunotar on saanut mediassa kohun aikaan julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee.

Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika. Daily Mail -lehden mukaan nuori mies on onnistunut hurmaamaan valkokankailla nähdyn kaunottaren ja kuvien perusteella pari viihtyy tiiviisti yhdessä. Kumpikaan nuorukaisista ei ole kommentoinut romanssihuhuja, mutta heidän julkaisemansa kuvat puhuvat romanssin puolesta.

Nobu with this one @brandon__lee

Kuva, jonka BELLA (@bellathorne) julkaisi