Autokoulun opettaja ei tunnistanut tyttöoppilasta – kilpakuski antoi kylmää kyytiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa nainen oli miesten kanssa treffeillä ja ravintolasta poistuessaan alkoi kaahaamaan hurjapäisesti treffiseura kyydissään. Miehet pelkäsivät naisen kyydissä, koska heillä ei ollut aavistustakaan, että hän olisi ammattilaiskuski.

Nyt toinen naispuolinen rallikuski juksasi autokoulun opettajia. Drifting-ammattilainen Leona Chin muutettiin aivan pikkutytön näköiseksi värikkäillä vaatteilla, isoilla silmälaseilla ja hiuksilla, jotka laitettiin saparolle. Autokoulun opettajat hyppäsivät naisen kyytiin ja Chin ajoi autoa todella huonosti.

Hän sammutteli autoa jatkuvasti, minkä jälkeen autokoulun opettajat sanoivat, että nainen tarvitsee selvästi vielä paljon harjoitusta. Chin anelee opettajilta vielä toista mahdollisuutta, minkä jälkeen hän aloittaa hurjapäisen kaasuttelun. Kaikki opettajat huutavat ja kiljuvat Chinin kyydissä kauhuissaan, koska heillä ei ole tietoa siitä, että he ovat ammattilaisen kyydissä.

Autokoulu itse oli koko pilan takana. Autokoulun väki oli kontaktoinut Maxman.tv-kanavan ja sanonut, että olisi hauskaa tehdä tällainen pila heidän uusille autokoulun opettajilleen ja vieläpä heidän ensimmäisenä työpäivänään. Maxman.tv oli samaa mieltä ja sai Leona Chinin pilaan mukaan.