Nainen rakastui puuhun: ”Elämäni parasta seksiä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä uutisotsikoihin nousee tapauksia, joissa ihminen on rakastunut johonkin esineeseen, rakennukseen tai vaikkapa kasviin. Nyt eräs 31-vuotias Emma McCabe on palavasti rakastunut puuhun, jonka on nimennyt Timiksi. McCabe kertoo rakastuneensa Tim-nimiseen puuhun.

McCabe kertoo, että hän on aiemmin joutunut pettymään rakkaudessa, mutta puu antaa hänelle juuri sen, mitä nainen tarvitsee. McCabe kertoi myös, että seksi Timin kanssa on parasta, mitä nainen on kokenut. Joe.ie-sivuston mukaan nainen oli kertonut eräänä yönä hieroneensa paljaita rintojaan puunrunkoon niin kauan, että hän oli saanut orgasmin.

Emma McCabe aikoo mennä naimisiin Tim-puun kanssa. Hän haluaisi pienen seremonian, jossa vain perhe olisi läsnä. Hän on myös välillä vilkuillut muita puita, mutta ei ole puhunut niille, koska hän ei ikinä pettäisi omaa Timiään. McCabe arvelee monen arvostelevan hänen ja puun suhdetta, mutta siitä nainen ei välitä. Hän on Timin kanssa onnellisempi kuin kenenkään miehen.