Nainen käyttää korsettia 23/7 – ällistyttävä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venezuelalainen kaunotar ryhtyi hurjaan korsettiprojektiin kuusi vuotta sitten. Mallina työskentelevä kaunokainen alkoi nimittäin pitää kurinalaisesti korsettia yllään 23 tuntia vuorokaudessa. Tavoitteena oli saada kapea vyötärö.

Vuosien varrella Aleira Avendanon korsetti on kiristynyt reippaasti, ja neitokaisen vyötärö on muuttunut kapeammaksi. Hurjan projektin seurauksena kaunottaren vyötärö on kaventunut niin paljon, että hänen ympärysmittansa on vain 50 senttimetriä.

Netissä on julkaistu neitokaisen projektista video, jossa hän esittelee ylpeänä vyötäröään. Daily Mail -lehden mukaan neitokainen suurennutti rintansa teini-ikäisenä kokoon 34DD ja korsettia pitämällä Aleira on saanut tavoittelemansa tiimalasivartalon. Koska korsettien pitämisestä on tullut hiljattain trendi, muistuttavat lääkärit vaaroista, joita korsetin pitämisestä saattaa aiheutua terveydelle.

Kireä korsetti saattaa vaurioittaa sisäelimiä ja aiheuttaa häiriöitä verenkiertoon. Aleira Avedanon saamat tulokset ovat äärimmäisiä, eikä ketään kehoiteta seuraamaan hänen esimerkkiään. Korsettia pitäessä kannattaa kuunnella omaa vartaloa ja vähentää korsetin käyttöä mikäli siitä seuraa kipua.