Kissa-elokuvateatteri Lontooseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi kekseliästä kissaihmistä ovat keksineet liikeidean, jossa yhdistyvät kissojen seurasta nauttiminen ja elokuvien katsominen. Paula Pamela ja William Piper aikovat avata Lontoossa ensimmäisen kissa-eloukuvateatterin.

Telegraph-lehden mukaan elokuvateatterin vieraat voivat silitellä kissoja katselleessaan lempielokuviaan. Elokuvateatterin perustajien mukaan vieraiden rentoutuminen ja tyytyväisyys on taattu, sillä lemmikkien silittämisellä on tutkittu olevan terapeuttisia vaikutuksia. Elokuvan katseleminen kissoja silitellen on asiakkaille astetta rentouttavampi kokemus tavalliseen elokuvateatteriin verrattuna.

Perustajat ovat sitä mieltä, että heidän elokuvateatterissaan kenenkään ei tarvitse tuntea oloa yksinäiseksi vaikka olisikin saapunut elokuviin ilman seuraa. Kissa-elokuvateatterissa elokuvaseuraksi saa kissan tai kaksi, joita voi paijata ja silitellä elokuvan ajan. Tämä teatteri on varmasti monen kissaihmisen mieleen.