Pääsiäispupu täynnä huumeita – poliisikoira löysi saaliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tulsan postitoimisto oli varautunut pääsiäisen lähestyessä sesonkiruuhkaan. Postikorttien lisäksi tuttaville lähetettiin paljon pääsiäisaiheisia lahjoja. Sesongin aikaan postin lähetyksiä kävi nuuhkimassa paikallinen poliisikoira. Yllättäen lähetysten joukosta koira sai vahvan vainun.

Viranomaiset takavarikoivat lähetyksen, jossa oli pieni pehmolelupupu. Koira ilmoitti eleillään, että pupun sisällä oli jotain sinne kuulumatonta. Viranomaiset läpivalaisivat lelun ja sisältä löytyi kaksi pitkulaista esinettä. Poliisit löysivät pehmolelusta kaksi kondomia, jotka oli täytetty metamfetamiinilla.

Metro-lehden mukaan pehmolelupupun sisältö oli arvoltaan 27.000 euroa. Ammattitaitoisen poliisikoiran ansiosta, jonkun huumekauppiaan pääsiäinen meni pahasti pieleen. Pääsiäispupu on nyt sisältöineen Tulsan poliisin todisteaineistona lukkojen takana.