Paviaanin röyhkeydellä ei rajaa – varasti tavaraa sylin täydeltä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ngorongoron luonnonsuojelualueella asuvat paviaanit olivat tottuneet elämään rinnakkain ihmisten kanssa. Israelilaiset turistit olivat menneet tutustumaan Tanzaniassa sijaitsevaan alueeseen ja yksi turisteista onnistui kuvaamaan huvittavan videon kohtaamisesta paviaanien kanssa.

Joukko paviaaneja kiinnostui nimittäin parkkipaikalla olevasta autosta. Vaikka ihmiset hääräsivät auton vieressä, eivät he pelänneet lähteä varasteluretkelle. Yksi paviaaneista loikkasi auton sisään ja alkoi kerätä sieltä tavaroita näpistettäväksi.

Kun ihmiset viimein onnistuivat häätämään sen autosta, oli sen syli täynnä tavaraa. Röyhkeä paviaani onnistui saamaan kunnon saaliin autosta. Eläin oli niin nopea toimissaan, että ihmiset eivät ehtineet sen perään. Paviaani sukelsi pusikoiden suojaan varastelemiensa tavaroiden kanssa. Tämä ei tainnut olla ensimmäinen kerta, kun paviaani oli onnistunut varastelussaan.