Mitä Brad Pittin kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Brad Pitt ja näyttelijätär-ohjaaja Angelina Jolie aikovat kasvattaa perhettään tulevaisuudessa vielä yhdellä lapsella, sillä he ovat adoptoimassa tyttären Syyriasta. Pariskunnalla on entuudestaan kuusi lasta, joista nuorimpia ovat kuusivuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.

Splash
Splash

Eilen Brad Pitt aiheutti hämmennystä Neil Diamondin hyväntekeväisyyskonsertissa, jonne hän saapui piestyn näköisenä. Pittin kasvoilla oli nimittäin selviä ruhjeita, joiden alkuperä ei kuitenkaan vielä eilen selvinnyt.

Angelina Jolie on vieraillut ISISin runtelemassa Syyriassa kuusi kertaa vuodesta 2012 lähtien. Huhujen mukaan Jolien sydän särkyi, kun hän näki levottomuuksien keskellä eläviä lapsia, joiden lapsuus oli riistetty. Angelina on sitä mieltä, että seitsemäs lapsi olisi heidän perheeseensä tervetullut. Jää nähtäväksi myöntyykö Brad vaimonsa tahtoon.

Splash
Splash
Splash
Splash