Uutuusdildo tyydyttää leskirouvat – sisältää kuolleen aviomiehen tuhkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen suunnittelija Mark Sturkenboom on kehitellyt muistoja sisältävän 21 Grams lippaan, joka on suunniteltu erityisesti leskejä ajatellen. Lippaassa on ajateltu kaikkien aistien herättämistä, jolloin henkilö saa palautettua mieleensä erilaisia asioita menettämästään rakkaasta.

Lippaaseen saa kiinni puhelimen, josta voi soittaa pariskunnan yhteisiä kappaleita. Lippaassa on myös hajuvesipullo, jonne voi laittaa rakkaan tuoksua. Erikoisimpana asiana lippaassa on dildo, jonka sisällä on pieni kultainen uurna, jonne rakkaan tuhkaa saa laitettua 21 gramman verran.

Dezeen-lehden mukaan Sturkenboom sai idean projektilleen hänelle läheisestä naisesta, joka oli tullut leskeksi ja ikävöi suuresti miestään. Lippaan nimi 21 Grams on johdettu uskomuksesta, että ihmisen sielu painaa 21 grammaa. Sen painon verran menehtyneen tuhkaa laitetaan dildon sisällä olevaan kultaiseen uurnaan. Lippaan tarkoitus on saattaa leski lähemmäs menetettyä rakastaan ja todella lähelle lippaan sisältämien asioiden avulla varmasti pääseekin.