Tyttö leikkasi hiuksensa itse – tulos ei ollut kovin tyylikäs

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tietää, että matkiminen on imartelun korkein muoto. Jos tämä on totta, eräs isä saa olla todella imarreltu pienen tyttärensä tekemisistä. Tyttö leikkasi salaa omat hiuksensa saksilla, koska hän halusi näyttää isältään.

YouTube-videolla pieni tyttö on mennyt hieman parturoimaan itse hiuksiaan. Hän on leikannut pitkät hiuksensa lyhyiksi ja esittelee niitä isänsä kuvaamana. Tyttö kertoo videolla, että leikkasi hiuksensa, koska hän haluaa olla samanlainen kuin hänen isänsä.

Monille lapsille saattaa pienenä tulla halu kokeilla leikata omia hiuksiaan jos he jäävät yksin saksien ollessa lähettyvillä. Tyttö ja isä arvelevat äidin tulevan olemaan todella vihainen, mutta luultavasti hänkin heltyy tytön syyn ollessa näin hellyttävä.